Preventieplan

Met een preventieplan weet u van te voren welke aanpak er binnen uw huis of bedrijf nodig is om uw hulpvraag op te lossen. Een onproffessionele aanpak van een probleem kan vaak grote materiele en financiele schade opleveren. Machines, producten en leidingen zijn voorbeelden van objecten die beschadigd kunnen raken. Een preventieplan zorgt er voor dat u eventuele schade en kosten kunt voorkomen. Daarnaast geeft het ook duidelijkheid vooraf.

Inspectie

Wanneer de bron van een probleem bekend wordt bij de inspectie is er in sommige situaties geen bestrijding noodzakelijk. Hierdoor profiteert u van de ervaring van Antisect plaagdierbeheersing.

Bij preventie wordt er eerst uitgegaan van onze deskundigheid. Onze kennis zegt vaak meer dan alle hulpmiddelen bij elkaar. Wij vertrouwen op onze kennis en ervaring, zodat u kunt vertrouwen op een gedegen en eerlijk advies.

Henk Klein Buursink

Eigenaar Antisect plaagdierbeheersing

zakelijk

De voedselindustrie, horeca, recreatie en toerisme, vastgoedbeheerders en bezitters en nog veel meer branches weten dat het noodzakelijk is om ongedierte preventief te weren. Alleen met een preventieplan is het mogelijk om onbezorgd te ondernemen en kwaliteit te leveren. Antisect plaagdierbeheersing beschikt over de geschikte certificaten, kennis en kunde om professioneel ongedierte te bestrijden en te weren. 

Voorkomen is beter dan bestrijden

Een preventieplan van Antisect plaagdierbeheersing is maatwerk. Elke situatie, elk ongedierte en elke schimmel is anders. Wij monitoren en inspecteren op vooraf geselecteerde inpsectiepunten om een eventuele aanwezigheid van een ongedierte te signaleren. Voor knaagdieren wordt er gebruik gemaakt van lokaas, lokdozen of klemmen. Voor kruipende insecten lijmvallen. Zo wordt er voor elke situatie een specifieke oplossing gezocht om het te vangen, te observeren en te determineren. Door onze brede kennis uit de praktijk kennen we de riscio’s en weten we wat we daar aan kunnen doen. Antisect maakt gebruik van de meest innovatieve middelen en is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze branche.

Particulier

Niet alleen bedrijven hebben baat bij een preventieplan. Veel voorkomende en/of terugkomen problemen binnen een huishouden kunnen erg vervelend zijn. Door een preventieplan op maat kunt u er voor zorgen dat u niet elk seizoen weer last heeft van een bepaalt ongedierte.